Thursday, June 6, 2013

SENARAI JENIS COKLAT DAN HARGA

ANTARA JENIS COKLAT DAN HARGA

 mengikut packaging yang berlainan


  • White chocolate
  • Milk chocolate
  • Dark choclate
  • Strawberry (pink)
choc yg berwarna pink menggunakan flavour strawberry. Sekiranya taknk flavour ni sila nyatakan, reitdelicious boleh buat choc yg berwarna pink (tanpa flavour tersebut)

Di bawah ini adalah antara senarai coklat yang disediakan oleh kami... Coklat-coklat ini boleh diwarnakan mengikut citarasa anda sendiri. Jika anda mahukan coklat yang ada inti di dalamnya.... kami juga ada sediakan,
Antara intinya ialah:
Nuts/kacang
badam
kismis


Harga coklat bergantung pada box (bpe cavity/jenis) yg digunakan,filling,wording dan ribbon (boleh request).
*sila nyatakan jenis box yg nak digunakan (biasa/with design),filling...

Jenis -jenis box

Ingin membuat tempahan coklat utk hadiah atau apa sahaja.. Pastikan anda nyatakan box jenis ape (biasa/ade design) serta berapa cavity yg anda mahu. 
Contoh box boleh lihat di SINI.

Sekiranya mempunyai permintaan ape ape utk disesuaikan mengikut budget anda boleh aje Reitdelicious aturkan serta harga bagi tempahan secara pukal pula boleh dirundingkan. Ia juga selamat utk di pos.. :)


Minions Choc. bababa baba nana.....

-sesuai utk door gift/bday party/candy buffet/any event.....
-berminat boleh order minion choc 
-can be shipped by poslaju/self pickup/our delivery service.
-pm me via sms@wechat 0176947400/inbox fb page reitdelicious. Tq


 Choc 1 cavity for door gift
2 cavity choc with/without wording for doorgift
Jenis huruf pun ada..
warna boleh ikt suka/tema.
yg mcm ni dlm bks love ada 3pcs- Rm3.50
                  tp boleh muatkan 6pcs- Rm 5.50



Choc dlm bekas 'gold base'.
2pcs rose choc + badam - Rm 1.50




 dlm bekas plastik mcm ni sahaja..
               8pcs choc +badam - Rm 5
utk 4pcs choc+badam mcm ni -Rm  3


Door gift for wedding
Rm4 include ribbon


 Choc without wording (for someone special)
any colour of 16pcs choc + badam +  box (16 cavity)
RM 16.20
any colour of 16pcs choc + without badam  box (16 cavity)
RM 15.20
*harga ikut wording,filling,jenis box yg nak..

 Choc without wording (for someone special)
any colour of 12pcs choc + badam + box (12 cavity)
RM 14.20
any colour of 12pcs choc + without badam  + box (12 cavity)
RM 13.20
*harga ikut wording,filling,jenis box yg nak..



Choc 12 cavity (rectangle)
with wording

dlm kotak trasparent.
 boleh jugak bagi utk someone special ...
 ada huruf + badam + box (12 cavity)
 Rm 16
*kalau ada reben lain harganya
*harga ikut wording,filling,jenis box yg nak..

Jenis dlm balang kuih(kecil)
fits utk 30pcs choc+ada badam sahaja
Rm 25 



Door gift bekas plastik.
 8pcs rose choc+ reben + badam 
Rm 5.40

choc yg berwarna pink menggunakan flavour strawberry. Sekiranya taknk flavour ni sila nyatakan, reitdelicious boleh buat choc yg berwarna pink (tanpa flavour tersebut)
contoh choc dlm 'sushi box'/plastik mcm diats 
Rm 1.20
*harga ikut wording,filling,box yg nak..
*colour boleh request mengikut tema.



Wording yg tk ckup huruf tu abaikan. ehhe




Choc box with short message (keseluruhannya boleh dimkn)

any colour of coffee bean choc + wording  
RM20


 Choc with wording (for someone special)
any colour of 12pcs choc + any wording + box (12 cavity)
RM 15
*harga ikut wording,filling,box yg nak..


Hantaran utk majlis pertunangan juga boleh dibuat seperti ini..
atau mengikut citarasa anda.



Coklat hantaran..
> 49 Pralines Chocolate with almond filling
> Wording/colour ..boleh request
>  Menggunakan box 49 cavity
> with ribbon
*harga ikut wording,filling,box yg nak..

contoh image mickey mouse
contoh image Sofia the first

Edible Image Lolichoc
LOLICHOC..sesuai utk party/event kanak kanak/candy buffet
Lollichoc + Transparent Plastic + ikat biasa
image :   -boleh request kartoon ape ape(minion/barbie/
 - tema majlis(bertunang/hari guru/...)
contoh image utk majlis hari guru
*wording pada gmbar juga boleh request. cth:HAPPY BIRTHDAY


contoh utk majlis akikah/cukur jambul. Available pink/blue

PERSONALIZED CHOC BAR

FRONT
BACK



utk birthday/ dll..
Promotion :  RM2.50/pcs

Size : 12.5cm X 6.5cm X 1cm
Wrapper Boleh Costumize ikut theme
Price termasuk Coklat + Wrapper 

*DESIGN WRAPPER YG LAIN BOLEH LIHAT DI SINI:  http://reitdelicious.blogspot.com/2014/02/personalized-chocolate-bar.html

>utk outside and inside Selangor and Kuala Lumpur chocolate can be Shipped using poslaju/parcel 
Tempat lain boleh saya hantarkan tp caj penghantaran akan dikenakan mengikut tempat.

*Please add RM10 for the cooler box utk tempahan chocolate yg byk.
- If choose using a cooler box, in case if the chocolate melts or not even in good condition, your chocolate will be replaced by a new one or you will get your money back.(not include postage fee)
- if using regular box for shipping, we will not be responsible if you do not get chocolate in good condition.
- But most of the chocolates are posted using regular box for shipping delivered in good condition.



untuk memudahkan urusan sebelum anda isi order form follow 3 step ni :

1) Mesti nak tau /bertanye en?? so tnye saje apa yg nk tnye melalui  sms/wechat /viber 0176947400/ inbox fb page reitdelicious...then

2) Dah berpuas hati serta confirm dgn pilihan anda terus boleh klik order form di fb page / order form blog ni.

3) Tunggu respon daripada reitdelicious. Kalau takda?? inform 'saya dah isi order form, please check..' ke 0176947400(wechat/wsaap/sms). 

suka..??