Friday, January 3, 2014

'CHINESE NEW YEAR' promotion!!

Golden Almond Crisps!!!

Cookies yg TERLAJAK LARIS!!!
Mesti nak tau en ape la yg sampai terlajak laris tu??
Sapa nak tau meh reitdelicious nk cerita.....
Cookies ni mmg terlajak laris la time raya puasa lepas. Mana taknya..bahan die saja je dah habis stok time nk raya tu. Hmm, terpaksa la penjual limitkan jualan bg cookies ni. Macam pengasas D'Herbs tu ckp ' Terlajak Laris'.hehehe
Yela en cookies yg sedap n crunchy gtu en org sanggup cari/beli.


Tadaaaa...ni la rupanye.
Inilah rupanya setelah dipotong..

200g Golden Almond Crisps

So, sempena 'Chinese New Year' yg akan dtg reitdelicious akan buka tempahan utk cookies ni.
sapa sapa yang tak rasa lagi tu leh order dgn reitdelicious ye..
harga hanya Rm24 - 200g. Ape tunggu lagi dptkn segera...

Place your order now:
To order  pls sms@wechat 0176947400/inbox fb page reitdelicious/ isi order form pada bar atas .TQ


Jangan risau ..promosi yg lain pun ada.
50pcs/box.. pretzels choc/strawberry/white choc/choc colour rice/Oreo. . 
Any 1box rm30 
Any 2box rm54 
Any 4 box rm102 
*price include postage 

50pcs/box.. 
pretzels full choc/almond/ladybugs/strawberry choc. .
 Any 1box rm35 
Any 2box rm64
 *price include postage

Place your order now:
To order pls sms@wechat 0176947400/inbox fb page reitdelicious/ fill  order form pada bar atas .TQ

suka..??