Sunday, January 26, 2014

For someone special..

Any idea???

Tak tahu nak beri hadiah ape utk seseorang?? nak sesuatu yg unik??
Reitdelicious ade idea....COKLAT!! coklat juga boleh dijadikan hadiah kpd seseorang..
Berikut adalah contoh yg boleh sy kongsikan dan sape yg berminat boleh buat tempahan dgn dgn saya.

- Suitable for engagement or wedding
 - Surprise Gift for Mother's Day or Father's Day
- Birthday presents for someone Special

                        ANTARA JENIS COKLAT mengikut packaging yang berlainan

  • White chocolate
  • Milk chocolate
  • Dark choclate
  • Strawberry
choc yg berwarna pink menggunakan flavour strawberry. Sekiranya taknk flavour ni sila nyatakan, reitdelicious boleh buat choc yg berwarna pink (tanpa flavour tersebut)
Di bawah ini adalah antara pakej coklat yang disediakan ... Coklat-coklat ini boleh diwarnakan mengikut citarasa anda sendiri. Jika anda mahukan coklat yang ada inti di dalamnya.... kami juga ada sediakan,
Antara intinya ialah:
Nuts/kacang
badam
kismis

Harga coklat bergantung pada box (bpe cavity/jenis) yg digunakan,filling,wording dan ribbon (boleh request).
*sila nyatakan jenis box yg nak digunakan (biasa/with design),filling..

Ini contoh choc yg ditempah oleh Yanie dan akan di pos esok.
terima kasih :)
 Choc with letter (for someone special)
any colour of 12pcs choc + any wording + box (12 cavity)


huruf yg tertinggal abaikan..ekekeke
nmpak sgt penatnye tu..
Choc box with short message (keseluruhannya boleh dimkn)
any colour of coffee bean choc + wording + box 



 Choc without letter (for someone special)
any colour of 12pcs choc + badam + any wording + box (12 cavity)
OR
any colour of 12pcs choc + without badam any wording + box (12 cavity)



Hantaran utk majlis pertunangan/nikah juga boleh dibuat seperti ini..
atau mengikut citarasa anda.
 > 49pcs Chocolate with almond filling
> Wording/colour ..boleh request
>  Menggunakan box 49 cavity (box special/with design)
> ribbon (boleh request)


Jenis -jenis box

Ingin membuat tempahan coklat utk hadiah atau apa sahaja.. Pastikan anda nyatakan box jenis ape (biasa/ade design) serta berapa cavity yg anda mahu. 
Contoh box boleh lihat di SINI.


Senarai jenis coklat, harga serta packaging yg lain boleh refer link ini:  http://reitdelicious.blogspot.com/2013/06/jenis-huruf-pun-ada.html




>utk outside and inside Selangor and Kuala Lumpur chocolate can be Shipped using poslaju/parcel (RM10 Peninsular Malaysia)
Tempat lain boleh saya hantarkan tp caj penghantaran akan dikenakan mengikut tempat.



untuk memudahkan urusan sebelum anda isi order form follow 3 step ni :

1) Mesti nak tau /bertanye en?? so tnye saje apa yg nk tnye melalui  sms/wechat /viber 0176947400/ inbox fb page reitdelicious...then

2) Dah berpuas hati serta confirm dgn pilihan anda terus boleh klik order form di fb page / order form blog ni.

3) Tunggu respon daripada reitdelicious. Kalau takda?? inform 'saya dah isi order form, please check..' ke 0176947400(wechat/viber/sms). *whatsapp saya error harap maaf.

suka..??