Monday, September 30, 2013

Antara penghantaran September ini..

Rainbow Cookies..a.k.a biskut lidah kucing.


20/9/13 - Fateha dr Gombak ria....(self pickup) biskut lidah kucing

meowww..hehe



                      Tutty Fruity and lapis cheezy.
 Homemade Tutty Fruity.with fresh fruits..

Lapis cheezy strawberry, blueberry n orange peach.


24/9/13 - Tira dan ina dr Bandar Seri Putra,Kajang..(my own delivery)
Lapis cheezy, tutty fruity n melty hershey choc


Melty Hershey n Lapis Cheezy
27/9/13 - Hafafah dr ampang..(my own delivery).oder 2 melty hershey choc n blueberry,lapis cheezy blueberry dan cofee tiramisu.


Homemade chocolate for birthday party

Choc praline (2 sahpe) n lolli choc with edible image.



29/9/13 - Repeat oder from Hafafah,Ampang...(my own delivery).kali ni oder choc utk birthday anak buahnya.tq ye...

saya jual!





Shipping for today...Rainbow cookies.


30/9/13 - oder dari Atiqah,Klang..(by poslaju)
thanks ye..:)

Informasi terkini!!

Assalamualaikum..


Sempena Hari Raya Aidiladha yg akan dtg..sapa2 yg berminat nak buat tempahan cookies raya/ape ape item yg lain..tempahan kini di buka..boleh terus sms 0176947400/inbox fb page/isi contact form disebelah.tq

Thursday, September 26, 2013

Tiramisu..





terdapat dalam bekas mcm ni juga..

To oder sms@wechat 0176947400/inbox pages fb Reitdelicious.

Nama:
Alamat:
Kuantiti:
jenis pickup(self pickup/pnghantaran yg saya buat/..... :
masa pickup:



*Buat masa ini tempahan yg saya sendiri htrkan hanya di area Sentul, Bt. Caves,gombak..Tmpat lain boleh saya htrkan tp caj penghantaran akan dikenakan mngikut tmpat.Penghantaran lain yg ada seperti biasa samada poslaju/parcel..free delivery area bt caves.

Sunday, September 22, 2013

Hari ni dah ke kajang.ok,next...

Asslamualaikum n selamat sejahtera..


We are doing Delivery in Ampang n wangsa maju....
So anyone in this area, nak order dessert/cookies/etc... for this week pls pm/sms/wechat 0176947400


1) Choc chip cookies 300g promo price- RM18 
2) Biskut Lidah Kucing(rainbow) - promo price RM 15, normal (RM20)
3) Melty Hershey (cup square/bks dadih) - 1cup (cup square)RM4.50 bks dadih 
    RM 3.50
4) Tutty Fruity bekas dadih kecil RM 3.50/cup,normal(RM4) n  besar RM 5/cup

5) lapis cheezy - promo price bks dadih kecil RM 3/cup,normal (RM3.50) n bsr RM5/cup
6) Tiramisu1cup (cup square)RM4.50 / dlm bekas ni RM6




*oder boleh mix dessert yg mana-mana pn
*if ada nak order yang lain2/delivery hari lain pun boleh
*promosi until 30/9/13

cepat2 sms/wechat : 0176947400

Feedback dr customer

9/10/13 - Pos ke Terengganu..Alhamdulillah tk pecah biskutnya.
sehari je sampai sana.tq ye abg posmen.hehe

30/9/13 - oder dari Atiqah,Klang..(by poslaju)
thanks ye.


29/9/13 - repeat oder from hafafah..kali ni choc pulak.utk birthday anak buahnya.tq ye.


24/9/13-tira n ina dr bandar seri putra,kajang
thanks..:)



20/9/13
thanks fateha,oder my cookies n luahkan perasaan anda..Hehee :)


5/16/2013 - ordered by meedazmi..thanks

 By @nur_ieyfa.. Alhamdulillah. .selamat la jugak cookies yg dipos n customer puas hati.


By @effa_ezar "#selamat #smpai #sedap #sngt 😱😱😱@reitdelicious tq so much..." via @PhotoRepost_app. Alhamdulillah..sekali lg slmat.


Alhamdulillah...cookies selamat sampai. Customer puas hati. . By @norhaisabela #repost #feedback #sayajual

 Alhamdulillah. .pos by poslaju. Customer puas hati. #repost @tanaisyah

Feedback by @cutefathijab ..Alhamdulillah selamat smpai sy da cbe bg service yg trbaik utk pos.tq ye#sayajual #lidahkucing #pretzels


2/9/14  Part 1 - Dah rasakan penangan cheese 'bdebah' reitdelicious tu... Tak nyesal punye!!


Part 2- Awat pnggl cheese 'bddebah'?? Die tanye..heehe
haaaaaa nak tau kena rasa dlu.




Part 3 - Wahh dah boleh tandingi Secret Recipe !! ecewaahh.. ;)
Die tanye lg............. tak muak? tu mesti nk lg tu.. 

nk ikotkn secret recipe muak ye? sy buat packing kck je bg smua dpt rasa.

Terima kasih sekali lg.. Ape yg baik semuanye dari Allah. Alhamdulillah.


Di sweetlittlemint. .
Terima kasih byk2 ye kpd semua yg membelinye. @reitdelicious akan restock cheese bdebah yg#sedapnakarwah tu Insyallah pada esok hari sempena opening sale butik @sweetlittlemint . Insyallah sale drpd @reitdelicious ade. Datang ramai2 ye.. tk nyesal punye. 
No.40A jln PU 7/3Pusat Bdr Puchong Utama47140 Puchong, selangor. Landmark:Belakang Aeon Big Puchong Utama. Depan 99 speedmart.Tingkat 1.

Cheese bdebah perisa coklat mnjadi pilihan si kembar. Hehe smpai lupa sudu ye. .

Nk ke nak guna jari pn bole tau!

Sedap hingga menjilat jari gtu. .tq ye dptkn cheese tu di sweetlittlemint. haa area Puchong mana nk dpt?? Ade di @sweetlittlemint la .. hanya rm2.50/cup sja. Butiknye mcm2 ado!!

Restock sekali 60cup terus..Borong la selagi stok ade.hehe

Testimoni dr customer semasa di KAED FEST,IIUM gombak.
dia ni nth ke berapa beli. tq ye!!


27/12/14


28/2/15- Abe belek apo tu??
asyik makan burger sekali sekala makan tutty fruity plak kan..hihi thanks

*IT'S HEALTHY DESSERT!

Wednesday, September 18, 2013

Lapis cheezy

Cheese lover?? I prefer LAPIS CHEEZY..

Makan masa sejuk, memang best!!Sesuai utk pelbagai event/majlis

boleh tahan dalam masa seminggu..

FLAVOUR(boleh mix):
-Original
-Blueberry
-Strawberry
-Orange peach
-Chocolate
-Coffee tiramisu



Perisa coklat..


*yg tgh tu bkn lapis cheezy ye..


utk sebarang tempahan/pertanyaan boleh sms@wechat 0176947400/inbox pages fb Reitdelicious :

Nama:
alamat:
Kuantiti:
topping/filling:
jenis pickup(self pickup/pnghantaran yg saya buat/..... :
masa pickup:


*Buat masa ini tempahan yg saya sendiri htrkan hanya di area Sentul, Bt. Caves,gombak..Tmpat lain boleh saya htrkan tp caj penghantaran akan dikenakan mngikut tmpat.Penghantaran lain yg ada seperti biasa samada poslaju/parcel..free delivery area bt caves.

DESSERT

okay..OPEN ODER!! for this item

Makan masa sejuk, memang best! boleh tahan dalam masa seminggu..


Filling?? boleh pilih :
> Blueberry

> Strawberry

> Chocolate


>yg tgh tu saja letak jenis cup lain.hehe


1 set of 12pcs (cup square)
Harga: RM54 ( topping m&m)
*boleh mix filling



 ^
^
Available in cup square..RM4.50/cup

OR

Also available in 'bekas dadih'
1 set of 12pcs (bekas dadih kecil/bsr)
Harga: RM 42 ( bekas kecil n topping m&m)
*boleh mix filling

Rm3.50/cup




2) Tutti Fruity

dessert yang sihat! ada yogurt mixture..sesuai utk pelbagai event/majlis. Boleh tahan selama lebih kurang lima hari..

topping boleh pilih:

> pelbagai jenis biskut
>almond
>m&m
> choc chip
> jelly bean
> buah-buahan segar dan etc...

>flavour (blueberry/strawberry/kiwi/chocolate/oren/ape-ape yg nk mix dgn choc)




Size: samada bekas dadih kecil / besar



3) Cheezylicious



FLAVOUR :



-Blueberry

-Strawberry

-Chocolate

-Coffee tiramisu


Perisa coklat..:)

4) Tiramisu

available now..


4) Pavlova

Pavlova in tray aluminium..Rm24 only!
also availabel in cup..


utk sebarang tempahan/pertanyaan boleh sms@wechat 0176947400/inbox pages fb Reitdelicious.


*Buat masa ini tempahan yg saya sendiri htrkan hanya di area Sentul, Bt. Caves,gombak n Keramat..Tmpat lain boleh saya htrkan tp caj penghantaran akan dikenakan mngikut tmpat.Penghantaran lain yg ada seperti biasa samada poslaju/parcel..free delivery area bt caves.







Homemade Tutty fruity

TUTTY FRUITY

dessert yang sihat! ada yogurt mixture..sesuai juga utk pelbagai event/majlis/party.
topping boleh pilih:

> pelbagai jenis biskut
>almond
>flavour (blueberry/strawberry/kiwi/chocolate/oren/ape-ape yg nk mix dgn choc)
>m&m
> choc chip
> jelly bean
> buah-buahan segar dan etc...


Size: samada bekas dadih kecil / besar

To oder SMS/wechat 0176947400:
*copy and paste aje ayat di bwh

Nama:
Alamat:
Kuantiti:
topping/filling:
jenis pickup(self pickup/pnghantaran yg saya buat/..... :
masa pickup:



*Buat masa ini tempahan yg saya sendiri htrkan hanya di area Sentul, Bt. Caves,gombak..Tmpat lain boleh saya htrkan tp caj penghantaran akan dikenakan mngikut tmpat.Penghantaran lain yg ada seperti biasa samada poslaju/parcel..

Saturday, September 14, 2013

Melty Hershey

okay..OPEN ODER!! for this item

Melty Hershey..Makan masa sejuk, memang best!
Sesuai utk pelbagai event/majlis


FLAVOUR?? boleh pilih :

> Blueberry

> Strawberry

> Chocolate





1 set of 12pcs (cup square)
Harga: RM54 ( bekas kecil n topping m&m)

*boleh mix flavour



^
^
Available in cup square..


OR


1 set of 12pcs (bekas dadih kecil/bsr)
Harga: RM 42 ( topping m&m)
*boleh mix flavour

^
^
Also available in 'bekas dadih'



  • utk sebarang tempahan/pertanyaan boleh sms@wechat0176947400/ inbox pages fb Reitdelicious.
Nama:
Kuantiti:
topping/filling:
jenis pickup(self pickup/pnghantaran yg saya buat/..... :
masa pickup:



*Buat masa ini tempahan yg saya sendiri htrkan hanya di area Sentul, Bt. Caves,gombak..Tmpat lain boleh saya htrkan tp caj penghantaran akan dikenakan mngikut tmpat.Penghantaran lain yg ada seperti biasa samada poslaju/parcel.

suka..??